De Borreltent is met zijn 12 meter doorsnede de grootste schirmbar van Nederland en uniek in zijn soort. De complete borreltent bestaat uit een windbestendige parasol, windschermen rondom, 2x dubbele deuren, een houten vloer en een centraal geplaatste bar van 12m.

Wat u ook wilt gaan organiseren, de Borreltent is voor elk evenement geschikt, hij kan fungeren als extra (muziek) area of als mainbar. Hij valt meteen op en heeft een grote aantrekkingskracht op uw bezoekers c.q. gasten.

Voor elk weertype is de Borreltent de ideale oplossing: schijnt de zon en is het warm? Dan kan de Borreltent gemakkelijk van zijn zijwanden worden ontdaan en creëert u een heerlijk luchtige schaduwplek, is het ijskoud met veel wind maar een sterk schijnende zon? geen probleem? de Borreltent kan ingeklapt worden terwijl uw bezoekers zich in de tent bevinden!

De Borreltent is een echte eyecatcher, staat uitnodigend op een kerstmarkt, sport-evenement, strandfeest, festival (jawohl adres ski!) of als aanvulling bij een schaatsbaan, de Borreltent geeft net dat beetje extra cachet waardoor uw evenement uitspringt van de middenmoot.